Øst-Ukraina

Del 13 13 Sende Del på Twitter Del på E-post Kopier lenke Kopiert. Verden Russland skal anerkjenne opprørerkontrollerte områder i Øst-Ukraina som uavhengige.


Pin Pa Bunad Ost Telemark

Russiskstøttede separatister og ukrainske regjeringsstyrker har igjen anklaget hverandre for våpenhvilebrudd i Øst-Ukraina.

. Både ukrainske myndigheter og separatistene øst i landet melder om nye brudd på våpenhvilen søndag. Nye rapporter om brudd på våpenhvilen i Øst-Ukraina søndag. Evakuerte fra Øst-Ukraina håper på snarlig retur Ukrainere som er evaluert fra de opprørskontrollerte regionene i Donbas til Russland håper de snart kan vende hjem til sine landsbyer.

Ifølge Putin blir forslaget fra Dumaen om å anerkjenne Donetsk og Luhansk som uavhengige nå vurdert i Kreml. 2022 0853 Oppdatert 20. Mandag sammenkalte den russiske presidenten til et møte for å diskutere Dumaens forslag om å anerkjenne de separatistkontrollerte områdene i Øst-Ukraina som uavhengige.

18022022 1505 Sist oppdatert. Russland anerkjenner de ukrainske regionene Luhansk og Donetsk som uavhengige republikker opplyser. 1407 Trefninger i Øst.

Russlands president Vladimir Putin sier situasjonen i Øst-Ukraina har forverret seg samtidig som Vesten anklager ham for å planlegge et angrep mot landet. Dramatisk økning i våpenhvilebrudd i Øst-Ukraina. Situasjonen i Øst-Ukraina har forverret seg.

18022022 1407 Sist oppdatert. De to utbryterregionene har siden 2014 vært kontrollert av. Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa OSSE har registrert en betydelig økning i antall angrep langs frontlinjen i det.

1502 Sakkyndige mener Kongsberg-siktet var. 2022 0853 Oppdatert 20. 1408 Se litt nærmere på prioriteringene av brøytingen det er lov å bruke huet.

13 Sende Del på.


Pin Pa Folk Costumes


Ost Telemark Raudtroyebunad Og Ost Telemark Herre Fra 1750 Klaer Damemote Forkle


Fullt Ferdig Ost Telemark Bunad Fra Notodden Husflid Finn No Brodering Lilla Gamle Bygninger


Pin On Fools


Skjorter Til Ost Telemark Beltestakk Finn No Skjort Lilla Brodering


Young Carpathian Rusyns In Traditional Folk Dress Tradicionnye Platya Odezhda Ukraina


Pin Pa 民族衣装


Pin On Ukrainian Folk Fashion


Telemark Ost Telemark Damebunad Husflidsbutikken I Ski A Larsen Husflid As Klaer Brodering Kostymer

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel